Scrie-i o scrisoare Mosului

001Crezi ca spiridusii Mosului, care te-au urmarit tot anul de la geam, ii vor spune lucruri bune despre tine Mosului? Mosul intreaba spiridusii daca ai fost cuminte si ascultator, daca ai mancat tot din farfurie, intr-un cuvant daca meriti cadouri de la el. Atunci te poti gindi sa scrii o scrisoare pentru Mos Craciun!

Adresa la care ii poti scrie lui Mos Craciun este:office@craciun-fericit.ro

Draga Mosule,

Numele meu este Alexia si am cam zece luni la momentul asta cand iti scriu; pana vii insa voi avea peste un an.

Vreau sa-ti spun ca pana acum am fost o fetita foarte cuminte si am crescut bine. Pentru ca eram prea mica anul trecut mi-ai scapat din vedere, insa anul acesta trebuie neaparat sa vii si la mine. Ca sa-ti arat ca merit cadourile de la tine, afla ca in scurta mea viata am inventat deje ceva: un gest pe care l-am botezat BRAX (brr Alexia style). Mi-e mai greu sa ti-l descriu, insa am sa incerc totusi. Se ia o mana cu care se cuprinde cealalta mana de incheietura (cam pe unde-ti tii tu ceasul, musai trebuie sa ai asa ceva). Scopul este ca folosind dreapta, sa sprijini stanga care astfel poate sa-si indrepte toata atentia asupra buzelor. Asadar, avand o mana sustinuta, cealalta are libertatea de a-si duce aratatorul spre buze, moduland astfel continuul brrrr pe care-l dau pe goarna… E siplu si cand vii, ti-l arat. Brrbrrrbrrbrrbrrr. BRAX.

Stii unde sa ma gasesti dupa adresa de pe plic. Nu uita, Romania este ceva mai la dreapta de Italia…

Hai, te astept si promit sa-ti mai scriu despre noi pe viitor.
Alexia

 

Draga Mos Craciun,

Azi vreau sa-ti scriu despre cineva special; nu ti-am mai zis de el pana acuma, dar sunt sigura ca ma vei intelege.

Ora 09.57 si soarele ne mangaie siluetele proiectand umbre pe cimentul strain ce tine de curtea liceului. Stam muti si cazuti in admiratie: silueta din fata noastra isi urmeaza cursul prin aer, marcand cos dupa cos. A naibii silueta are si eleganta aia pe care n-o s-o atingem noi nicicand, oricat ne-am antrena. Pare ca gratia a coborat si a imprumutat doua picioare plus doua brate si acuma ne face in ciuda…

“Uita-te la ghetele astea, Nike de firma, nu stifturi”… zice omul. Bai, trebuia sa ajunga ceva la viata lui legat de publicitate. N-am vazut pe nimeni care sa faca un obiect din vorbe mai pretios decat orice pe lumea asta. Mingea asta de baschet nu e deloc una oarecare, ci una cu anume calitati magice care sunt doar sugerate catre subconstientul tau. Sare extraordinar cum sare, e marfa. Gehtele sunt de firma si echpamentul original… Pippen mai avea asa si Kemp.

Ce vreau eu sa te rog e sa-i aduci ceva asa mai mare… Uite la ce m-am gandit… adu-i darul sa aduca bucurie catre copii, sa-i faca sa vibreze, sa le aduca mingi si ghete originale cum zicea mai sus.

Draga Mos Craciun,
Iti multumesc ca m-ai ascultat si ca mi-ai indeplinit deja dorinta.

 

Cu bine,
Alexuta