Salutari din Laponia

De peste 15 ani, Spiridusul Sef il aduce in Romania pe Mos Craciun. Eroul iubit de toti copiii vine intr-o sanie trasa de reni adevarati, aclimatizati in tara noastra, insotit de Craciunita, de spiridusi de un metru si douazeci, dar si de alte personaje de basm.

La petrecerile organizate de noi va veti intalni cu Alba ca Zapada sau cu Zana cea Buna, care au invatat sa faca face-painting, pentru a-i putea transforma pe copii in Batman sau Spiderman.

Daca sunteti curiosi cum arata o astfel de petrecere, pe acest site veti gasi imagini de la petrecerile de Craciun, dar si detalii despre cum puteti avea o asemenea petrecere acasa sau la sediul firmei.

In acesti ani, spectacolele noastre au devenit tot mai elaborate si s-au imbogatit cu elemente noi, pe placul copiilor, de la DJ la momente de teatru interactiv, dar ne straduim sa pastram in cadrul lor autenticitatea traditiilor de Craciun.
De aceea, veti gasi pe site atat povesti care ii tin cuminti pe copii pana de sarbatori, cat si colinde pe care le veti putea auzi cantate de coruri profesioniste la evenimentele noastre.

Nu in ultimul rand, de pe Craciun-ferict.ro veti gasi in orice anotimp imagini cu renii si relatari despre cum infrunta caldura si noutati despre surprizele pe care vi le pregatim.