Mos Craciun si Rudolf au revenit

002Ei bine, dragii Mosului si ai Spiridusului, echipa de la Polul Nord a revenit in Romania!

Lui Mos Craciun i-a mai crescut barba (cred ca de la povestile gogonate pe care le-a spus anul trecut), Rudolf are coarne mai bogate si parca mai groase ca anul trecut, Craciunita e la fel de vesela, iar noi, spiridusii, cei care ducem greul in atelierele de jucarii, suntem si mai hotarati sa-l ajutam pe Mosul la impartirea cadourilor. Sigur ca am stat si anul asta cu urechile ciulite pe la gemuletele voastre, unii acasa, altii la gradinita sau la scoala, pentru ca numai asa ii putem spune Mosului ce sa va aduca si mai ales daca meritati cadouri anul acesta.

O sa va intrebati ce am facut in timpul verii… Avem cu ce ne lauda. Am terminat spatiul de joaca pentru puii de balena de langa Polul Nord, iar tarcul pentru micutii ursi polari e in intregime gata si il puteti admira daca aveti drum prin Laponia. Nu ma intrebati de jucarii pentru ca Mos Craciun nu ne da voie sa divulgam nimic! Sper sa fie gata toate pana in noaptea de Ajun pentru ca de dus sunt sigur ca renii le vor duce peste tot in lumea asta.

Va las acum cu Rudolf si cateva ajutoare de anul trecut, poate va mai aduceti aminte ce bine ne-am distrat la petrecerile voastre!

Iar pentru parinti am un singur lucru sa va spun: credeti in continuare! Mos Craciun exista!

Spiridusul Sef